Kuinka palauttaa poistettu viesti Instagramissa. Vaiheittainen opas

Luotu 13 maaliskuu, 2024
Turhautunut mies katsoi puhelintaan

Oletko koskaan poistanut julkaisun Instagramista ja halunnut myöhemmin, että voisit palauttaa sen? Olipa kyseessä arvokkaan hetken vangitseva valokuva, tärkeä yrityspromootio tai luova video, tällaisen sisällön menettäminen voi olla syvästi turhauttavaa, varsinkin kun siihen on kertynyt merkittävää sitoutumista, kuten tykkäyksiä, kommentteja ja jakoja.

Tarkista Instagram-arkisto

Monet ihmiset eivät tiedä, että Instagram tarjoaa automaattisen arkistointiominaisuuden viestillesi. Tarkista arkistosi ennen paniikkia. Voit tehdä tämän siirtymällä profiiliisi, napauttamalla kolmea vaakaviivaa oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla "Arkisto". Täältä löydät vaihtoehtoja tarkastella arkistoituja viestejä tai tarinoita. Jos viestisi arkistoitiin pysyvän poistamisen sijaan, voit palauttaa sen helposti.

Käytä Äskettäin poistettua ominaisuutta

Äskettäin Instagram esitteli uuden ominaisuuden nimeltä "Äskettäin poistettu", joka säilyttää poistetut viestit jopa 30 päivää. Voit käyttää tätä ominaisuutta siirtymällä kohtaan "Asetukset", sitten "Tili" ja valitsemalla "Äskettäin poistettu". Jos viestisi on siellä, voit palauttaa sen profiiliisi tai palauttaa sen pysyvästi.

Palauta tiedot puhelimen varmuuskopiosta

Jos varmuuskopioit säännöllisesti puhelimesi tiedot, sinulla saattaa olla kopio poistetusta viestistä. Tämä riippuu asetuksista ja tietojen varmuuskopiointitiheydestä. Tarkista varmuuskopiot iCloudista , Google Drivesta tai muista käyttämistäsi pilvipalveluista nähdäksesi, onko poistettu viesti siellä.

Käytä tietojen palautusohjelmistoa

Jos mikään yllä olevista vaihtoehdoista ei toimi, voit kääntyä tietojen palautusohjelmiston puoleen. Markkinoilla on useita ohjelmia, jotka voivat skannata ja palauttaa poistetut tiedot mobiililaitteista, mukaan lukien poistetut valokuvat ja videot. Nämä voivat olla viimeinen keino, jos kaikki muut menetelmät epäonnistuvat.

Johtopäätös

Poistetun viestin palauttaminen Instagramissa ei ole aina taattua, mutta noudattamalla tässä artikkelissa kuvattuja vaiheita lisäät onnistumismahdollisuuksiasi. On tärkeää toimia nopeasti ja käyttää kaikkia saatavilla olevia resursseja kadonneen sisällön palauttamiseen. Harkitse jatkossa arkistointia ja säännöllistä varmuuskopiointitoimintoa estääksesi tietojen vahingossa katoamisen.

Instagram-tili

Valitettavasti Instagramin "Äskettäin poistettu" -ominaisuus säilyttää vain poistetut viestit enintään 30 päivää. Jos viestin poistamisesta on kulunut yli 30 päivää, se on todennäköisesti poistettu pysyvästi Instagramin palvelimilta eikä sitä voi palauttaa suoraan Instagramin kautta. Sinulla saattaa kuitenkin olla mahdollisuus, jos olet tehnyt varmuuskopion puhelintiedoistasi, jotka sisältävät Instagram-sovelluksen tiedot ennen julkaisun poistamista.

Kyllä, jos poistettu Instagram-tarina on julkaistu viimeisen 24 tunnin aikana. Instagramin Äskettäin poistettu -ominaisuus tallentaa myös tarinat, jotka eivät ole arkistossasi. Voit käyttää ja palauttaa ne Äskettäin poistetut -osiossa 24 tunnin kuluessa poistamisesta. Jos tarinaa ei tallennettu arkistoon tai kohokohtiin 24 tunnin kuluttua, se poistetaan pysyvästi eikä sitä voi palauttaa

Toimi nopeasti ja tarkista Instagram-asetuksistasi Äskettäin poistetut -kansio. Tämä on ensimmäinen paikka, johon kaikki äskettäin poistetut viestit tallennetaan väliaikaisesti. Pääset tähän siirtymällä profiiliisi, napauttamalla "Asetukset", sitten "Tili" ja valitsemalla "Äskettäin poistettu". Jos löydät viestisi sieltä, voit helposti palauttaa sen. On tärkeää toimia nopeasti, sillä viestejä säilytetään täällä vain 30 päivää. Varmista lisäksi, että varmuuskopioit tietosi säännöllisesti välttääksesi tällaiset menetykset tulevaisuudessa.